Ingrediente pentru 4 persoane:
2 cepe mari
400 g ciuperci
3-4 roşii cărnoase
200 g caş sau mozzarella
oregano uscat
oregano uscat
sare, piper
ulei de măsline
ulei de măsline
Preparare:
Această reţetă am împrumutat-o de la o prietenă şi am adaptato stilului mediteranean. Într-un vas termorezistent puneţi pe fund ulei de măsline şi întindeţi-l. Tăiaţi în rondele cepele şi faceţi un strat din ele în tavă. După ce aţi curăţat ciupercile tăiaţi-le felii şi faceţi un strat din ele peste ceapă.
Condimentaţi cu sar eşi piper (nu foarte mult). Apoi tăiaţi roşiile în rondele şi faceţi un strat din ele. Condimentaţi cu oregano uscat. La sfârşit faceţi un strat din caş sau mozzarella şi condimentaţi air cu sare şi piper.
Presăraţi ulei de măsline peste brânză şi puneţi la cuptor petnru 10 minute.