Home » » Peste cu crusta de cartofi

Peste cu crusta de cartofi

Written By cristi mirea on marți, 11 ianuarie 2011 | 18:05


Ingrediente pentru 4 persoane:
4 felii peşte (preferabil somn)
2-3 cartofi
frunze de mărar
praf de curry
sare, piper
seminţe de susan
ulei de măsline

Preparare:
1. Ungeţi o tavă termorezistentă cu ulei de măsline. Un geţi fiecare bucată de peşte cu ulei de măsline. Asezonaţi apoi puneţi pe fiecare bucatp mprar mărunţit după plac.


2. Condimentaţi cu curry. Curăţaţi cartoful şi tăiaţi fîşii foarte subţiri (ca pentru chipsuri), apoi aşezaţi-le pe rânduri suprapuse pesze carne, ca să formaţi solţi din cartofi. La final ungeţi cu ulei de măsline cartofii şi presăraţi seminţe de susan.


3. Coaceţi la cuptorul fierbinte pentru 25-30 de minute la temperatură ridicată, până de cartofii devin aurii.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative