Home » » Merdenele cu ciuperci

Merdenele cu ciuperci

Written By cristi mirea on marți, 10 mai 2016 | 13:24

Merdenelele sunt una dintre produsele de patisserie preferate de romani. Puteti sa faceti rapid acest prerata acasa si sa-l perosnalizati conform gusturilor voastre.
 


Ingrediente (6 merdenele):
1 pachet aluat de fooietaj congelat
300 g ciuperci champignion
1 praz
1 bila mozzarella
sare, piper, chilli


 
Dezghetati aluatul de foietaj si taiati-l in 6 parti egale. Tineti aluatul la rece, deoarece daca se incalzeste se va lipi de suprafata pe care o puneti.
Taiati felii subtiri de ciuperci si praz. Puneti catitati egale din compozitie pe o jumatate din patratele din foietaj. Adaugati o rondea de mozzarella si condimentati. Acoperiti cu jumatatea libera a aluatului si cu o fuculita apasati pe magine pentru a sigila aluatul. Cu varful furculitei faceti mici gauri in merdenea pentru a elibera aburii.



 
Puneti pe o hartie de copt in cuptorul preincalzit la 180 grade Cesius pentru 25-30 de minute sau pana devin aurii.
 
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative