Home » » Ciuperci la tigaie cu torteloni

Ciuperci la tigaie cu torteloni

Written By cristi mirea on joi, 24 noiembrie 2016 | 14:09

 
 Această mâncare rapidă este pentru serile în care nu aveți mult timp. Jumătate din mâncare este deja preparată deoarece folosesc torteloni uscați cumpărați de la magazin

Ingrediente (2 portii)
150-200 g torteloni cu ce umplutură vă place
400 g ciuperci proaspete
1 ceapă mare
1/2 dovlecel
2 căței usturoi
1 ou
200 g smântână grasă
sare, piper,
frunze de pătrunjel
 


Tăiați ceapa în cuburi și trageți-o la tigaie cu dovlecelul tăiat rondele și apoi în jumătate. Ciupercile le tăiați rondele si le adăugați la 2 minute după ceapă și dovlecel. După 5 minute adăugași usturoiul mărunțit. Amestecați din când în când.
Fierbeți torteloni conform indicațiilor de pe ambalaj.


După 10 minute ciupercile sunt făcute și puteți adăuga torteloni fierși. Într-o canp amestecați oul cu smântâna și frunzele de pătrunjel. Adăugați la compoziție și mai lăsași pe foc mediu 1-2 minute.

Puteți servi cu parmezan sau altă brânză rasă și cu frunze de pătrunjel.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative