Home » , » Ciabata rusticana

Ciabata rusticana

Written By cristi mirea on miercuri, 22 februarie 2017 | 10:45

Acest preparat rapid îl veți îndrăgi cu siguranță. Ciabata este o pãine italianã care contine si ulei de mãsline. De multe ori o gãsiti si la noi în super-market-uri atât în variantã clasicã cât si în combinatie fie cu mãsline fie cu mãsline si rosii.



Ingrediente pentru 2 portii
 1 ciabata
 100 g cârnat picant
praz, usturoi
1 mozzarella medie
pastã tomate,
oregano, sare, piper,
ulei de mãsline, capere


 Trebuie doar sã tãiati în rondele ingredientele. Peste Ciabata înjumãtãtitã puneti un strat subtire de sos tomat. Peste acesta presãrati ingredientele de mai sus tãiate în rondele. La sfâsit condiemntati cu oregano, sare, piper, putin ulei de mãsline deasupra si câteva capere. Puneti la cuptor pânã ce mozzarella se topeste.


Distribuie

About cristi mirea

Postari relative