Home » » Fritata bavaresa

Fritata bavaresa

Written By cristi mirea on luni, 20 februarie 2017 | 11:34

Aceastã retzetã am creat-o ca un derivat de la traditionala fritata, de origine spaniolã, incluzând ingrediente bavareze cum ar fi cârnatul alb si covrig bavarez.




Ingrediente pentru 1 portie
150 g cârnat alb bavarez
 2 ouã
50 g spanac
1 covrig bavarez
1 ceapã rosie
 sare, piper, nucsoarã
50 g cascaval
1 cartof
2 cãtei usturoi


Încãlziti cârnatul alb fãrã ca acesta sã fiarbã. Dupã câteva minute puteti sã scoateti pielea. Apoi tãiati cârnatul în rondele.Folositi un cartof fiert tãiat în cuburi. Opãriti spanacul. Tãiati ceapa si usturoiul mãrunt. Tãiati cascavalul în cuburi. Tãiati rondele din covrigul bavarez.


Bateti albusul de la ouã cu telul pãnã acesta devine pufos apoi adãugati gãlbenusul. Ingredientele puneti-le într-o tavã pe hârtie ceratã. Apoi condimentati si adãugati ouãle bãtute spumos. La sfârsit adãugati cuburile de cascaval si puneti tava în cuptorul încins pentru aproximativ 10 minute, sau pânã ce ouãle s-au întãrit. Veti obtine un preparat pufos si aromat.



Distribuie

About cristi mirea

Postari relative