Home » » Orez de primãvarã

Orez de primãvarã

Written By cristi mirea on vineri, 24 februarie 2017 | 11:03

Puteți utiliza ridichile și în preparate calde.



Ingrediente pentru 2 portii
 1/2 pipet pui
3 ridichi de lunã
 100 g frunze spanac
 1 ceapã verde
 2 cãtei usturoi
smântânã
1 canã orez


Puneti la fiert orez cu o linguritã de supã instant. Tãiati carnea în felii. Tãiati ceapa, usturoiul si ridichiile în rondele. Într-o tigaie încinsã prãjiti ingredientele. Când acestea s-au rumenit adãugati frunzele întregi si spãlate de spanac. Mai rumeniti pentru 2 minute. Condimentati cu sare si piper. Peste orezul fiert în apă cu sare. Puneti continutul tigãii peste oreyul simplu fiert si la sfârsit adãugati o lingurã de smântânã deasupra.


Distribuie

About cristi mirea

Postari relative