Tăițeii de orez se prepară rapid și absorb aromele preparatului.
Ingrediente
pentru 1 portie
1/2 piept pui
1/4 varzã china micã
1 cãtel usturoi
4-5 flori broccoli
1 morcov
1/4 gulie
1 ceapã rosie
sos soia, sos peste,
piper, chili
tãitei din orez
Tãiati în fâsii pieptul de pui, usturoiul, ceapa si varza china. Morcoful tãiati-l fidea, la fel si gulia. Intr-un vas fierbeti florile de broccoli pentru 5 minute.
In wok puneti putin ulei si rumeniti morcovii si guliile pentru 2 minute, apoi adãugati carnea, amestecati si mai prãjiti pentru 3 minute. Acum adãugati varza china, broccoli, ceapa, usturoiul piperul si praful de chili. Dupã 3-4 minute adãugati o linguritã de sos de peste si o linguritã de sos soia.
Tãiteii de orez preparatii conform indicatiilor de pe ambalaj.Dcă nu vă este suficient de sărat, mai sărați după gust.