Home » » Tigaie á la Provence

Tigaie á la Provence

Written By cristi mirea on vineri, 10 februarie 2017 | 11:20

Un preparat care trezește spiritul verii în orice zi a anului.



Ingrediente pentru 1 portie
3 cartofi medii
200 g cârnat condimentat
1 rosie mare
1 ceapã medie
3 cãtei usturoi
sare, piper,
herbes de Provence
 ulei de mãsline


Se curãtã cartosii si se taie în cuburi. Se feliazã cârnatul. Ceapã si usturoiul se toacã. Într-o tigaie încingeti ulei de mãsline. Adãugati cartofii si la flacãrã micã prãjitii acoperiti cu un capac timp de 5-6 minute, amestecând din când în când. Apoi adãugati cârnatul ceapa si usturoiul. Acum puteti mãri flacãra.


Dupã 3 minute adãugati feliile de rosie, sarea, piperul si 1 linguritã cu vârf de herbes de Provence. Mai lãsati pe foc pentru 1 minut dupã care puteti servi.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative