Cartofi wedges

Written By cristi mirea on marți, 14 martie 2017 | 15:55

Un preparat condimentat cu cartofi.



Ingrediente pentru 2 persoane
3 cartofi mari
50 ml otet
sare, piper nucsoarã, chilli, chimen, ienibahar,
frunze uscate de pãtrunjel, busuioc, mãgheran


Curãtati cartofii si tãiatii în felii mai groase. Condimentele boabe si frunze mãcinati-le cu râsnita de cafea ca sã aibã aceasi consitentã ca restul condiemntelor. Prin amestec trebuie sã vã iasã in jur de 2 lingurite de condiment. Aveti grija cu sarea. Într-o pungã punti cartofii adãugati otetul si condimentele. Închideti bine punga si începeti sã amestecati si sã agitati punga pentru ca concdimentele sã se lipeascã de toti cartofii.


Pe o tavã puneti hãrtie pentru copt si punteti cartofii pe un strat subtire. Puneti în cuptorul preîncîlzit la temperatura maximã pentru circa 35-40 minute. Timpul depinde de tipul cartodului si al cuptorului. catogfii sunt gata când pe exterior sunt rumeni air pe interior moi. Puteti testa dacã pe interior s-au înmuiat cu ajutorul unui cutit. Serviti simpli cu salatã sau ca si garniturã.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative