De multe ori vã întrebati cum reusesc marile lanturi de restaurante
fast-food sã facã produsele din carne de pui pane atat de crocante si
gustoase. Secretul este fulgii de porumb (corn flakes). De acum puteti
si acasã sã faceti un pane ca la restaurantele cu multe initiale.
Ingrediente
2 portii
1 piept de pui
1-2 ouã
fãinã
sare, piper, amestec de grill
fulgi de porumb simpli,
pesmet
Puneti într-o pungã o mânã de fulgi de porumb, apoi faceti punga platã
si cu un sucitor încercati sã mãruntiti cît mai bine posibil fulgii.
Acestia for forma un amestec de praf si bucãti mai mici ca în imaginea
alãturatã. Adãugati douã linguri de pesmet, sare si piper dupã gust.
Feliati pieptul de pui si faceti-l plat.
Pentru a nu distruge textura puneti carnea în pungã de
plastic si apoi bateti cu ustensila pe care o aveti. Astfel carnera se
aplatizeazã dar nu se rupe. Într-un vas bateti ouãle, în altul puneti
fãina amestecată cu condimentele (dacă vă place picant puteți adăuga boia iute) si în unul puteni amestecul de frulgi de porumb cu pesmet. Treceti
fiecare felie prin fãinã pe ambele pãrti, apoi prin ou si în final prin
fulgi si pesmet. Prãjiti auriu carnea.
Home
»
Fel-principal
»
Pane crocant din pui