Home » » Piept de pui pane picant

Piept de pui pane picant

Written By cristi mirea on marți, 21 martie 2017 | 10:20

Fulgii de ovăz din rețetă vor face preparatul mai crocant.



Ingredinte 2 portii
2 ouã
1 piept de pui dezosat
fãinã
pesmet
fulgi de ovãz
 fulgi chilli sau boia iute
sare, piper


Tãiati 4 felii din pieptul de pui. Într-o pungã de plastic puneti o felie de carne si o bateti ca sã se aplatizeze. Faceti acest lucru prin punga de plastic pentru a nu distruge structura fibrelor cãrnii. În 3 farfurii separate pregãtiti în una fãinã, în alta ouãle bãtute si în a treia amestec de pesmet cu 2 linguri de fulgi de ovãz, sare, piper si praf de ardei iute (sau fulgi de chilli)


Treceti fiecare felie de carne succesiv si pe ambele pãrti pînã se acoperã complet carnea prin fãinã, ou si ulterior prin amestecul de pesmet-fulgi de ovãz-chilli. Prãjiti pe ambele pãrti la foc mediu pânã devin aurii. Serviti cu cartofi copti si sos de ciuperci.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative