Home » , , » Pastã de brânzã mediteraneanã

Pastã de brânzã mediteraneanã

Written By cristi mirea on marți, 4 aprilie 2017 | 11:36

O pastă delicioasă pe pâine prăjită.



Ingrediente 2 persoane
150 g brânzã proaspãtã de vaci
1 cãtel usturoi
sare, piper
 coaja rasã de la o jumãtate de lãmâie
20 capere
 50 g smântânã
frunze de busuioc si ceapã verde


Mãruntiti frunzele de busuioc si de ceapã verde. Mãruntiti si cãtelul de usturoi. Radeti coaja de la o jumãtate de lãmâie. Tãiati caperele mãrunt. Amestecati toate ingredientele pânã se obtine o pastã. Dacã brânza este prea seacã puteti sã mai adãugati smântânã.


Lãsati la rece pentru 2 ore apoi serviti pe pâine. Dacã doriti puteti si umple ardei cu aceastã pastã si servici ca aperitiv.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative