Home » , , , » Ciuperci umplute cu cușcuș cu legume

Ciuperci umplute cu cușcuș cu legume

Written By cristi mirea on marți, 13 martie 2018 | 15:39

Acest preparat vegan este ideal pentru o cină ușoară din ziua cu carbohidrați a dietei Rina, dar poate fi și un aperitiv pentru un eveniment, deoarece se pot servi și reci.

Ingrediente - 2 porții
1 cană de cafea cu paste scurte bile sau cuscus cum scrie pe unele ambaleje
1/2 ardei capia,
1/2 ceapă galbenă
1 morcov mic
8 ciuperci champinion mari
sare, piper, foi de dafin
pireu de rosii

 
Tăiați legume eîn cuburi mici. Căliți legume eîn ulei și apoi adăugați pastele. Cțând pastele devin albe adăugați apă, aproximativ 2 căși de ceai. Condimentați cu sare și piper, precum și o foaie de dafin. Fierbeți până pastele sunt aproape fierte, apoi opriți focul și acoperiți cu un Capac. Lăsați cle putin 10 minute să absoarbe lichidul rămas.
 
 

Curățați ciupercile de pământ sau praf, înlăturați codițele și apoi le puneți pe o farfurie. Într-o tih=gaie tip gril, prăjiți/le fără ulei aproximativ 2-3 minute pe ambele părți.
Umpleți ciupercile cu cușcușul cu legume și serviți/le pe un pat se pireu de roșii.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative