Home » , , » Mini pizza cu blat fals de conopidă

Mini pizza cu blat fals de conopidă

Written By cristi mirea on marți, 13 martie 2018 | 16:23

O piyya delicioasă se poate servi și fără blatul din făină. Pentru această rețetă am utilizat un blat din conopidă ceea ce face rețta ideală pentur ziua cu proteine a dietei Rina.



Ingrediente - 2 porții
1/2 conopidă medie
1 ou
15-20 felii salam chorizo
1 cutie brânză cremă
sare, piper, oregano uscat
ceapă verde
pasta de roșii


 

Mărunțiți florile de conopidă într-un robot de bucătărie cât mai fin posibil. Într-un vas rezistent la cuptorul cu microunde puneți conopida și asezonați cu sare și piper. Coaceți în cuptorul cu microunde pentru 5-6 minute. Când este gata lăsați să se răcească puțin apoi stoarceți excesul de umezeală, pentur ca preparatul să fie cât mai sec. Adăugați oul și întindeți apoi aluatul obținut până oțineți o grosime de aproximativ 1/2 cm.


Tăiați fome rotunde cu o formă de plăcintă și utilizând o paletă de bucătărie puneți într-o tigaie cu puțin ulei încins. este nevoie de paletă pentur transport deoarece în această fază aluatul este foarte fragil. Când s-a rumenit pe o parte o întoarceți pe cealaltă. Pentru o varinată mai sănătoasă puteți să puneți formele pe hârtie de copt pe o tavă și coaceți-le în cuptor la 180 grade Celsius.

Când sunt coapte puneți brânyă cremă peste fioecare blat și salamul. presărați frunze uscate de oregano, căteva puncte de pasta de roșii și rondele de pizza. Puneți la cuptor sub grill pentru încă 5 minute sau până ce salamul se rumenește puțin.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative