Home » , » Șnițel cu cușcuș din conopidă

Șnițel cu cușcuș din conopidă

Written By cristi mirea on marți, 13 martie 2018 | 14:39

Trebuie să recunosc că șnișțlele sunt o mică plăcere vinovată și în situația în care m-am apucat de dieta Rina nu am vrut să fac comprimis la gust sau la mâncărurile car ele îndrăgesc, ci m-am hotărât să le rearanjez astfel încât să mă încadrey în alimentele pemrise în ziua respective. De aceea acest preprata din ziua de protein vine cu o garniture neobișnuită, este vorba despre conopidă sub formă de cuțcuș.


Ingrediente - 2 porții
1/2 piept de pui
1/2 conopidă medie
1 ou
3-4 linguri făină
3-4 linguri pesmet
sare, piper, frunze de pătrunjel uscat



Tăiați felii din pieptul de pui pe care le aplatizați.
In-trun bol bateți oul până se omogenizează, adăugați sare și piper și 2 lingurițe de pătrunjel uscat.
Încingeți ulei într-o tigaie. treceți feliile de carne prima data prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmet. La foc mediu prăjiți șnițelele până devin aurii pe ambele părți.



Într-un robot de bucătărie tăiați floricelele crude de conopidă. Mărunțiți până obțineți o consistență asemănătoare cu cușcușul. Puneți conopida într-un vas rezistent la microunde și condimentați cu sar eși piper. Amestecați condimentul cu conopida apoi puneți în cuptorul cu microunde la putere maxima pentru 5-6 minute.
Când e gata scoateți vasul, amestecați si gustați. dacă nu sunt sufoicient de moi bobițele, mai puneți 1 minute la microunde. Sunt cele mai delicioase dacă sunt al dente, dar le faceți cum vă plac cel mai bine.
Distribuie

About cristi mirea

Postari relative